Browsing Vintage Shirts

Olet Ihana! -app

Tekee verkkoshoppailusta helppoa ja mielekästä

Tiedätkö sen tunteen kun olet tilannut verkkokaupasta vaatteita ja ne eivät näytäkään samalta kuin kuvissa mallin päällä? Vaate on väärän kokoinen ja värinen eikä istu vartalolle. 

Olet Ihana! -app skannaa vartalosi, kertoo sinulle vartalotyyppisi ja hakee verkkokaupoista parhaat asut sen mukaan. Virtuaalistylisti on mukanasi shoppailemassa ja ehdottaa sinulle parhaat asut. Voit hakea yhtä vaatetta tai koko asukokonaisuutta. 

Meillä on mukana runsaasti erilasia verkkokauppoja ja vaatebrändejä. Meille jokainen nainen on oikean kokoinen! Yhteistyöverkkokaupoissa koko valikoima on laaja 34-54. Olet Ihana! -app antaa sinulle maksuttomia tyylivinkkejä. 

 

Mistä kaikki alkoi?

"Olen pukenut ihmisiä työkseni 15 vuotta. Organisoin asiakkaiden vaatekaappeja ja huomasin, että asiakkaat haluavat tilata vaatteitaan verkosta, mutta hyvin usein tulee hutiostoksia. Pettymys on suuri, kun vaatepaketti saapuu, eikä vaate näytäkään samalta kun mallin päällä. Seuraavaksi juttelin vaatebrändien kanssa: verkkoshoppailun palautusprosentti on suuri keskimäärin 63%.

Olet Ihana! -app lähti palavasta halusta helpottaa asiakkaiden verkkoshoppailua ja saada verkkokauppojen palautusprosentti pienemmäksi.  Appiin on skaalattu osaamiseni ja näin virtuaalistylisti on aina taskussa mukana."

- Yrityksen perustaja, stylisti Sohvi Nyman