4 myyttiä mustasta väristä, näin pukeudut mustaan tyylikkäästi

"musta on aina muotia" "musta sopii jokaiselle" "musta hoikentaa" "musta nuorentaa" Musta sopii vain 12% suomalaisista kasvoja vasten. Eli jos et kuulu tähän 12% musta ei sovi sinulle kasvoja vasten. Se ei myöskään nuorenna, vaan päinvastoin. Musta väri kasvoja vasten tuo esiin kaikki rypyt ja juonteet sekä saa silmänaluset tummiksi. Musta saattaa myös heijastaa leuan alle varjon, joka valokuvassa näyttää kaksoisleualta. Musta ei ole aina muotia, vaikka vaatekaupat antavat niin ymmärtää. Musta vaate saattaa hoikentaa, mutta jos pukeudut mustaan muodottomaan trikoorättiin se lihottaa sinua.


Vaatekaupat kuitenkin ovat pullollaan mustia vaatteita, etenkin syksyllä ja talvella. Musta väri tuntuu olevan suomalaisten pukeutumisen perusväri. Mustaa voi käyttää pukeutumisessa ja kyllä se on pukeutumisen perusväri. Tässä postauksessa saat vinkkejä siihen, miten voit pukeutua mustaan ilman, että näytät hautajaisvieraalta.
Musta pusero, jossa on printti. Printti tuo väriä mustaan. Yhdistä mustan puseron päälle värikäs jakku / neuletakki. Kannattaa valita jakku oman värikartan mukaan, niin saat hehkua kasvoille.


Voit sävyttää myös muut asusteet, kuten korvikset ja silmälasit jakun sävyihin oman värimaailmasi mukaan.


Mitä avarampi pääntie mustassa puserossa on sen parempi, sillä silloin musta ei ole niin lähellä kasvoja.


Musta pusero ja värikäs huivi kaulaan on ehkä helpoin tapa asustaa musta asu. Valitse huivi oman värikarttasi mukaan. Tärkeintä on se, mitä pukee kasvoja vasten. Väri, joka on lähimpänä kasvojasi tuo hehkun iholle.


Neuletakki ja muhkeat kaulukset. Musta pusero hukkuun hyvin tänne alle, eikä tuo varjoja kasvoille. Muhkea karvakaulus tuo raikkaan hehkun kasvoille.Yhteenveto: voit käyttää mustaa pukeutumisessa, kunhan valitset oman värikarttasi värejä kasvojen lähelle. Jos kuulut tähän 12%, jolle mustaa sopii voit käyttää mustaa suoraan kasvoja vasten. Mitä lähempänä musta on kasvoja heijastaa se herkästi tummia varjoja ja juoteita kasvoille. Jos et tiedä värimaailmaasi voit selvittää sen lukemalla blogista postauksia kategoriasta värimaailmat.
Kuvat: Valoon Photography

236 views0 comments

Recent Posts

See All