• kiirapiipa

A-vartalo parhaat mekkolookit

A-VARTALO / KESÄTYYLI

Venepää paljastaa hartiat ja luo vaikutelman “leveämmistä” hartioista. Jos haluat tasapainottaa vartalon mittasuhteita tämä mekko on hyvä valinta. A-linjainen mekko korostaa kapeaa vyötäröä ja siinä on tilaa lantiolle. Vajaamittaiset hihat korostavat vyötäröä, sillä se tulevat juuri vartalon kapeimpaan kohtaan.

Mekon helmassa polvipituus on paras valinta A-vartalolle.

Kiilakorkoiset sandaalit ovat mukavat jalassa. Hapsut ovat näyttävät ja nämä remmisandaalit pysyvät jalassa tukevasti. Multicolour laukku tuo lisää väriä kokonaisuuteen ja sointuu kenkien hapsuihin.

Tähän laukkuun mahtuu enemmänkin tavaraa mukaan. Aurinkolasit ovat hyvä asuste kesälookissa. Lisää vain huulikiilto ja menoksi.

A-VARTALO / KAUPUNKITYYLI

Tässä mekossa holkkihihat leventävät hartialinjaa. Mekko korostaa vyötäröä ja helma on kevyesti A-linjainen. Voit asustaa mekkoa leveämmällä asutevyöllä, mikäli haluat korostaa vyötäröä enemmän. V-kaula-aukko paljastaa kauniisti decolteen. punaiset korvakorut tuovat lookiin väriä. Valitse näyttävät korvakorut, mikäli haluat viedä huomion yläosaan. Minimalistinen käsilaukku sopii lookiin kuin lookiin ja sinne sujahtaa kaikki tarvittava. Tämä laukku kulkee niin kädessä kuin olalla. Nilkkaremmikorkkarit pysyvät varmasti jalassa kovassakin menossa. Leveä korko on napakka ja siinä jalka jaksaa. Vinkki: voit lakata varpaankynnet punaisella, niin ne sointuvat korvakoruihin.

A-VARTALO / JUHLATYYLI

Tämän mekon leikkaus korostaa kapeaa vyötäröä ja kurvikasta lantiota. A-linjaisessa mekossa on tilaa lantiolle ja siinä on miellyttävä liikkua. Näyttävä kuosi tuo persoonallisuutta mekkoon ja tämä mekko ei kaulakorua kaipaa. Empire-tyylinen pääntie paljastaa kauniisti decolteen. Kimaltavat kristalli korvakorut tuovat kokonaisuuteen juhlavuutta, ja roikkuvat korvakorut pidentävät kaulaa.

Kengät ja käsilaukku on soinnutettu toisiinsa sopiviksi. Nuden väriset korkkarit toimivat monessa asukokonaisuudessa ja ne pidentävät sääriä. Juhlalaukkuun mahtuu kaikki mitä tarvitset juhliin.

Vinkki: voit lakata varpaankynnet nude-sävyllä, niin kokonaisuus on huoliteltu.

Oletko A-vartalon omaava? Tästä linkistä voit lukea lisää A-vartalosta.

8 views0 comments

Recent Posts

See All