Back to work

Postaus sisältää kumppaanuusmarkkinointilinkkejä, jotka on merkitty erikseen *-merkillä.


Syksy lähestyy ja on aika päivittää vaatekaappia. Kokosimme muutaman vinkin ja inspiraatiokuvan, miten saat näppäristi päivitettyä vaatekaapin. Alkusyksyksystä voit vielä hyvin kesän toppeja ja T-paitoja, kun puet päälle lämpimän neuletakin. Päivällä saattaa olla vielä lämmin, joten neuletakki on helppo sujauttaa laukkuun, jos tulee kuuma.Farkut + T-paita + neuletakki on aina niin ihanan helppo ja toimiva, rento look. Asusta lookia kauniilla kaulakorulla tai näyttävillä korviksilla. Tämän syksyn farkkumuodissa on vahvasti 90-luvun levenevät lahkeet. Jos ne eivät tunnut omilta kapeat lahkeet pitävät edelleen pintansa.Jos farkut tuntuvat liian rennoilta voit yhdistää lookiin tyylikkään kynähameen. Saat lookiin lisää särmää värillisillä / kuviollisilla sukkiksilla.Alkusyksyn pärjää hyvin tennareilla tai korkkareilla. Pikkuhiljaa voi kuitenkin jo alkaa kaivamaan nilkkureita, tai jopa asennetta tuovia saappaita esiin kaapista.


Tylsäkin arkiasu muuntuu sähäkäksi näyttävillä asusteilla. Valitse koruihin rohkeasti värejä ja säväytä! Voit soinnuttaa huulipunan ja kynsilakan korujen sävyyn.


Ja tietenkin säiden viiletessä on hyvä kantaa huivia mukana. Huivi on helppo tapa tuoda tekstuuria ja vaihtelevuutta arkisiinkin asuihin. Huivin voi toki myös yhdistää juhlavampaankin asuun ihan yhtä helposti.*Shoppaile tämän postauksen lookkeja:

Neuleet:

"Button Up Cable Knit Cardigan" & Other Stories

"Oversized Gold Button Cardigan" & Other Stories

"Mirana Cardigan" Weekday


Farkut:

"Echo 101 Black" Bubbleroom

"Katy High Waist Semi Stretch Jeans Medium Blue" Bubbleroom

"Tove Flared Superstretch Medium Blue" Bubbleroom


Hameet:

"Musta Neulehame" Lindex

"Front-Split Denim Skirt" Arket


Huivit:

"Kevyt kuviollinen huivi" Voglia

"Pieni silkkihuivi" Voglia

46 views0 comments

Recent Posts

See All