Syksyn parhaat mekot

Postaus sisältää kumppanuusmarkkinointilinkkejä, jota on merkitty erikseen *-merkillä.


Mekot ovat ihanan naisellisia ja helppoja vaatteita arkipukeutumiseen. Syksyyn parhaita mekkoja ovat mekot, joissa on pitkät hihat sekä helman pituus on midi. Yhdistä mekon kanssa värikkäät tai kuviolliset sukkikset. Tämän syksyn mekkolookissa toimii niin tennarit kuin nilkkurit.Mekon päälle voi aamulla pukea nahkarotsin tai farkkutakin.


Syksyn mekoissa materiaalit ovat paksumpia, kuin kesämekoissa. Valitse ihania pehmeitä neulemekkoja sekä hulmuavia helmoja. Ilmojen viilentyessä mekon alle kannattaa sujauttaa paksummat sukkahousut tai legginssit. Printit mekoissa tuovat asuun särmää ja näin ei tarvitse asusteita miettiä.


Miten löytää sopiva vartaloa imarteleva mekko?


Kun valitset sopivaa mekkoa vartalollesi, kiinnitä huomiota siihen, mitä haluat vartalossasi korostaa. Jos haluat korostaa vyötäröä valitse mekko, jossa on poikkileikkaus vyötärölinjassa ja A-linjainen helman (kuten ylläolevassa kuvassa). Jos taas haluat korostaa lantiota valitse tulppaanimallinen vartalonmyötäinen malli. Jos kaipaat lisää "massaa" lantiolle valitse leveä kellohelma. Joskus on mukavaa pukeutua vähän väljempään vaatteeseen. Jos valitset väljän mallisen mekon huomioi, että mekko on oikean kokoinen, eikä liian iso.


Jos vartalosi on suora, eikä siinä ole suuria mittasuhde-eroja voit valita suoranmallisen mekon. Jos taas olet kurvikas valitse mekko, jonka leikkaukset myötäilevät kurvejasi kauniisti. Kietaisutyylinen mekko (alla kuvassa) korostaa upeasti vyötäröä ja vartalon kurveja.
Mekko-ostoksilla mieti myös näitä asioita:

- Millainen päivä on tulossa: joudutko istumaan tai kyykistelemään paljon

- Hikoiletko vai paleletko herkästi

- mekon monikäyttöisyys: toimiiko mekko sekä matalien, että korkojen kanssa

- mekon materiaali: jos hikoilet herkästi suosi hengittäviä luonnonmateriaaleja, jos taas olet vilukissa ovat lämpimät neulemekot sinua varten.
Postauksen mekot:

*Lindex

*Bubbleroom

*Weecos


#muoti #tyyli #pukeutuminen #mekot #syksy

96 views0 comments

Recent Posts

See All