Ekologisia treenivaatteita kaiken kokoisille

Updated: Dec 4, 2020

*Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Weekendbeen kanssa.*


Weekendbee on v. 2018 perustettu suomalainen verkkokauppa, joka myy vastuullisesti valmistettuja ulkoilu- ja urheiluvaatteita. Valikoimasta löytyy yli 20 vastuullista valmistajaa. Vaatteita on monenlaiseen menoon, kuten joogaan, ulkoiluun, salille jne.Weekendbee on koonnut samalle sivustolle vastuulliset valmistetut vaatteet, jotta niiden löytäminen olisi helppoa ja onnistuisi yhdestä verkkokaupasta. Girlfriendin valikoimasta löytyy kierrätetystä polyesterista ja spandexista valmistettuja treenivaatteita. Polyesteri on tehty kierrätetyistä muovipulloista.Kuten ehkä instagramistani on käynyt ilmi R-A-K-A-S-T-A-N joogaa! Kun aloitin liikunnan uudestaan pitkän ajan jälkeen oli todella vaikeaa löytää sopivia treenivaatteita. Vaatekokotaulukoiden mukaan menen kategoriaan pluskokoinen, joten ei valikoimaa saati kokoja löydy niin paljon. Usein etenkin alaosan vaatteiden löytäminen on haastavaa, koska olen vyötäröstä todella kapea, lantio on kurvikas ja pylly pyöreä.Ihastuin näihin Gilrfriend Collectiven korkeavyötäröisiin treenitrikoisiin! Ne todella nousevat riittävän ylös, eivätkä rullaannu. Vyötäröllä ei myöskään ole mitään ärsyttävää kumpparia, joka pureutuisi vatsaan. Nämä istuvat vartalollani täydellisesti!Kangas on riittävän paksua ja todella napakkaa, ei näy sellarit läpi ;) Trikoista löytyy molemmista sivuista taskut, johon voi sujauttaa puhelimen. Tästä mallistosta löytyy trikoista myös normaalivyötärö korkeus sekä eripituisia lahkeita. Värivalikoima on myös runsas kaikissa kokoluokissa. Tämä ilahduttaa kovasti, sillä niin usein meille kurvittarille tarjoillaan vain tylsiä mustia vaatteita.

Yläosana minulla on topanga urheiluliivit, joissa on kevyt tuki. Nämä sopivat hyvin joogaa, pilatekseen ja barreen. Liivit ovat miellyttävät päällä, eivätkä purista. Näissä voi hyvin hengailla vapaapäivänä ja nämä sopivat erinomaisesti myös matkustamiseen. Olkaimia saa säädettyä takaa.
Materiaali siirtää kosteutta iholta ja miellyttävä päällä myös kunnon hikitreenissä. Kangas ei tunnu märältä, eikä painavalta.


Girlfriend Collectivella koot ovat XS-XXL. Olen A-vartalo eli yläosa on pienempi kuin alaosa. Yleensä joudun ottamaan alaosan 2 numeroa isompana kuin yläosan, mutta nyt kerrankin ylä -ja alaosa ovat samaa koko tässä brändissä. Trikoot ja toppi päälläni ovat kokoa L. Normaalivaatekokoni on jotain 42-46 väliltä.Kun valitset sopivaa kokoa itsellesi kannattaa noudattaa valmistajan suosituksia koon valinnassa. Eli treenivaatteiden pitää olla napakat, mutta ei liian kireät, sillä jos käyttää liian pientä kokoa kangas "väsyy" nopeammin ja menettää elastaanisuutta. Muista myös treenivaatteiden pesussa, että huuhteluaina ei kuulu elastaania sisältäviin vaatteisiin.

Klikkaa tästä ja tutustu Weekendbeen Girlfrien Collective tuotteisiin,#weekendbee #girlfriendcollective

265 views0 comments