• kiirapiipa

H-vartalo parhaat mekkolookit

H-vartalon tunnistaa siitä, että vartalossa ei ole suuria mittasuhde-eroja: rinnanympärys, vyötärönympärys ja lantionympärys ovat lähes samat. H kokee usein olevansa tasapaksu, mutta toisaalta H:n on helppo löytää vartalotyypilleen sopivia vaatteita, koska vartalossa ei ole suuria mittasuhde-eroja. Jos paino nousee, kilot kertyvät tasaisesti, ja voimakas painonnousu tekee H:stä O-vartalon. Mekon helmassa polven yläpuolelle ulottuva helma on paras valinta H:lle, mutta maximekkopituus toimii myös hyvin.

H-VARTALO KESÄTYYLI

Maximekko istuvat H-vartalolle erinomaisesti. Tämä suoralinjainen mekko laskeutuu kauniisti ja hulmuava helma tuntuu ilmavalta. V-kaula-aukko paljastaa kauniisti dekolteen. Mekon sidottavat olkaimet tuovat massaa hartiolle. Pinkki verkkokassi on soinnutettu sävy sävyyn mekon kukkakuosin kanssa. Verkkokassiin mahtuu kaikki mitä tarvitset kesäpäivän viettoon rannalle tai puistoon. Näyttävät aurinkolasit viimeistelevät kokonaisuuden ja myös suojaavat silmiä auringolta. Matalat sandaalit on helppo sujauttaa jalkaan. Vinkki: lakkaa varpaankynnet pinkillä tai vihreällä, niin ne sointuvat asukokonaisuuteen.

H-VARTALO KAUPUNKITYYLI

Tämä sporttinen pikeemekko sopii menevälle H-vartalolle. Mekko on suoralinjainen, tälläinen malli laskeutuu kauniisti H:n vartalolla. Sivuissa raidat tuovat mekkoon sporttisuutta. Pieni kaulus ja napitus tuovat näyttävyyttä yläosaan. Jos haluat lisätä sporttisuutta yhdistä mekkoon sirot tennarit. Käytännölliseen ja muodikkaaseen reppuun mahtuu isommatkin tavarat ja se on helppo sujauttaa selkään. Reppu ja tennarit machtaavat mekon valkoisiin pystyraitoihin. Poronnahasta valmistettu käsikoru on käytännöllinen ja näyttävä. Koru on valmistettu eettisesti käsityönä.

H-VARTALO JUHLATYYLI

Kotelomekko on kuin tehty H-vartalolle. Se istuu täydellisesti vartalolla. Näyttävä kuosi rikkoo tasapaksuutta ja tuo kurvikuutta vartalolle. Tämä mekko ei isoja asusteita kaipaa, sillä se on itsessään jo niin näyttävä. Mekon helma päättyy polven yläpuolelle ja korostaa kauniisti sääriä. Nilkkaremmillä varustetut korkkarit pysyvät jalassa myös tanssiessa. Mekkoon soinnutettu käsilaukku ja korvakorut kruunaavat juhlalookin. Puiset korvakorut on valmistettu eettisesti käsityönä Suomessa.

8 views0 comments

Recent Posts

See All