• Feride Turan

He, She, They

postaus sisältää kumppanuusmarkkinointi linkkejä, jotka on merkitty erikseen *-merkillä

Suomen kielessä meillä ei ole erikseen sukupuoli erittelyä puhekielessämme kun puhumme toisesta henkilöstä, kuten esimerkiksi monella muulla kielellä, kuten englannin kielellä puhutaan usein "He & She". Nykyään on kuitenkin yleistymässä englanniksikin puhekielellä sukupuoli neutraali termi "They". Me tahdomme Ihana -tiimin kanssa tukea tätä sukupuoli tasa-arvon edistystä muodin voimin. Joten keräsimme kauden parhaimpia lookkeja kokoon jotta sinäkin voit tukea tasa-arvoa ja vapautta rakastaa meidän kanssamme!

Pride muotiin on myös kiva yhdistellä värikkäitä ja normaalista poikkeavia meikkejä -jos siis normaalisi ei ole kirkkaiden värien käyttö päivittäisellä tasolla. Sehän onkin ihanaa, jos olet se henkilö joka ei arasta kirkkaasti värjättyjä kulmakarvoja tai räikeitä luomivärejä.


Sekään ei haittaa jos meikkisi on eri värinen kuin muu vaatetuksesi, kunhan sen sävymaailma ei riitele muiden vääriesi kanssa. Paljon on myös ollut muodissa epäsymmetriset meikit ja erilaisten ihoon liimattavien timanttien käyttö. -muistathan vaan, että pidät huolen siitä, että liima on iholle tarkoitettua.


Tiettyjen meikki brändien käyttö on myös kantaa ottavaa, jos paneutuu hetkeksi tutkimaan eri meikki brändien alkuperiä ja arvoja. Se on pieni vaiva suurelle teolle. Sama pätee myös vaate merkkien ja brändien tutkimiseen. Eihän kukaan halua antaa rahaansa sinne, missä sitä ei arvosteta ja käytetä vastuullisesti.Kuvien tuotteita:

*"PRIDE: värivillitys" Weecos

*"PRIDE: Swan Triangle -nappikorvakorut, valkoinen" Weecos

*"PRIDE: Silk pocket square, Path collection" Weecos

*"PRIDE: Funkydelica Bucket Hat" Weecos

13 views0 comments

Recent Posts

See All