Syksyn parhaat takit

Postaus sisältää kumppanuusmarkkinointi linkkejä, jota on merkitty *-merkillä erikseen.


Syksyn takki ostoksilla asia, mihin ensimmäisenä kannattaa kiinnitä huomiota on materiaali. Suomen muuttuvassa ilmastossa takin pitää kestää tuulta ja tihkusade sekä hengittää. Huppu on myös plussaa. Listasimme tähän postaukseen muutaman syksyisen

takin, jotka ovat ikiklassikoita vuodesta toiseen.


*Villakangastakki

Villakangastakki toimii tyyliin kuin tyyliin. Villakangastakkia ostaessa kannattaa vilkaista takin sisäpuolella olevaan tuoteselosteeseen. Tarkista, että takissa on ainakin puolet villaa, niin silloin takki on oikeasti lämmin. Jotkin vaateliikkeet myyvät näitä takkeja villakangastakki nimikkeellä, vaikka takit ovat polyesteria.


Huomioi, että takki istuu hyvin hartialinjasta ja että hartialinja myötäilee omia hartioita. Paras pituus tässä takissa on polveen ulottuva helma.

*Nahkatakki

Nahkatakki vain paranee käytössä vuosien myötä, oikein huolettuna se kestää seuraaville sukupolville. Unohda tekonahkatakit, niistä ei ole kuin harmia!


Mieti tyyliäsi: haluatko klassisen jakkutyylisen nahkatakin vai onko rouhea bikertyyli enemmän sinua. Nahkatakin pitää myötäillä vartalo kauniisti ja tarkista, että siinä on liikkumaväljyyttä. Lyhyt nahkatakki toimii niin mekkojen kuin housujen kanssa.
*Trenssitakki

Trenssitakki tuli alunperin armeijasta muotiteollisuuteen. Perustrenssi on väriltään beige, 2-rivinapituksella ja olkapää poleteilla varustettu.


Muotivirtaukset muuttavat trenssin ulkomuotoa. Lyhyt trenssi on ihanan kevyt, mutta Suomen säässä pidempi takin helma on käytännöllisempi. Jos haluat muhkeutta rintamukseen valitse trenssi, jossa on suuret, näyttävät kaulaukset. Jos taas et kaipaa extrahuomiota yläosaan valitse hillitymmät kaulukset.
*Parkatakki

Armeijahenkinen parkatakki sopii sinulle, joka kaipaat rouheampaa tyyliä. Tästä takista ei pääse tuuli, eikä tihkusade läpi! Huppu on käytännöllinen Suomen säässä. Musta on helppo perusväri, mutta se on hieman synkkä kasvoja vasten. Jos valitset mustan takin yhdistä siihen värikäs kaulahuivi.


Tämän postauksen kuvat löytyvät seuraavista verkkokaupoista:


133 views0 comments

Recent Posts

See All