• Feride Turan

Inspiroidu printeistä

Postaus sisältää kumppanuusmarkkinointilinkkejä, jotka on merkitty *-merkillä


Me olemme olleet nyt haltioissamme tiimimme kanssa erilaisista värikkäistä printeistä ja kuvioista. Printit sopivat aivan kaikille! Me emme osanneet keksiä parempaa aikaa rehvastella suurilla ja värikkäillä printeillä kuin juuri nyt Pride viikon aikana.


Kun lähdet stailaamaan värikästä ja silmillä pirteästi tanssivaa printtiä, kannattaa se stailata yksiväristen vaatteiden tai asusteiden kanssa. Jos sinulla on esimerkiksi mekko joka on tehty täysin yhdestä printistä, kannattaa sen kanssa heittää vaikka nahka saappaat ja jokin yksivärinen hiuspanta.


Toisaalta joskus tietyt printit sopivat hyvinkin keskenään käytettäviksi. Eikä se haittaa jos samaan aikaan käytettävissä printeissä on useampaa eri väriä esillä.


"Mitä jos printit eivät sovi minulle?" Hyvä kysymys. Siihen me vastaamme, että printit sopivat kaikille. Sinun täytyy vain löytää se oma juttusi, sillä vaihtoehtoja on monia!


Jos haluaa pitää vähän matalampaa profiilia, mutta silti saada vaihtelua vain yksiväristen vaatteiden käyttöön, niin printtejä saa myös mukavasti kesymmissäkin väreissä. Usein suuri kuvioiset ja monokromaattiset printit toimivat loistavasti jopa vähän formaalimmassakin pukeutumis muodossa tuoden vaikka johonkin toimisto lookkiin hieman enemmän särmää ja uskottavuutta.Lindexillä on tämän viikon (7-13.9) ajan -15% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Käyttämällä koodiamme: superweek2037*Kuvien vaatteita:

"Kuvioitu Maksimekko" Lindex

"Pitkähihainen trikoopusero, jossa rypytyksiä" Lindex


40 views0 comments

Recent Posts

See All