• kiirapiipa

Kesätyylin ABC

Kesätyylin ABCMistä syntyy kesätyyli? Tietysti vaatteista ja asusteista, jotka soveltuvat Suomen vaihtelevaan ilmastoon. Vaatteissa pitää olla hyvä fiilis. Kannattaa valita monikäyttöisiä asuja, joissa voi olla aamusta iltaa ja lähteä, vaikka suoraan rannalta terassille. Ohuet kesävaatteet kuivuvat nopeasti ulkona ja ne on helppo pakata mukaan reissuun. Materiaaleihin kannattaa kiinnittää huomiota: jos hikoilee helteessä paljon ovat luonnonmateriaalit, kuten silkki, pellava, puuvilla, viscoosi ihania iholla. Helteillä iso lierihattu on must, jos haluaa suojautua auringolta. Tämä pelastaa myös huonon hiuspäivän. Isojen aurinkolasien kanssa meikiksi riittää huulikiilto.


Yllä oleva kokonaisuus on vaatelainaamo Vaatepuusta. Brändit: Uhana design, Woobs design, Kn Collection, Hennan Design. Kesätyyliin kannattaa valita muutama mekko, liehuvat housut, T-paitoja / toppeja, kaftaani ja sandaalit sekä farkkutakki. Haalariasu on myös hyvä valinta sen helppouden vuoksi. Värikkäillä asusteilla saa lisää kesäfiilistä. Kynnet voi lakata, vaikka kesämekon tai sandaalien sävyyn sopivaksi.


Henkilökohtaisesti olen aina vihannut lippiksiä itselläni, mutta tämä vaaleanpunainen pitsityylilippis on ihana! Somessa tuli paljon kyselyä, mistä tämä on, cittarin alelaarista uskokaa tai älkää! Haalari on helppo vetäistä biksujen päälle ja kaftaania voi hyvin käyttää myös vaatteiden kanssa, eikä pelkästään rannalla. Haalari on kirppislöytö, kaftaani Sapph, sandaalit Otz. Kirjavassa printissä ei näy, jos mansikat tai jätski kaatuu syliin Jos et innostu lierihatusta, etkä lippiksestä, mutta haluat suojata pääsi auringolta on huiviturbaani ratkaisu. Silkkihuivi on materiaalina paras valinta. Tämä huivi on mummun kaapista ja nappikorvikset aitoa vintagea naapurin mummulta. Isot aurinkolasit täydentävät lookia.


Entäs ne kengät? Sandaalit helteellä tottakai. Jos jalka turpoaa helteellä herkästi ovat joustavat pehmosandaalit aivan ihanat. Kuten esim. nämä kuvan sandaalit: jalkapöydän päälle tulevat remmit ovat joustavat, joten ne eivät purista tai hierrä helteellä. Kengät: Red shoe


Suomen kesässä tarvitaan usein takkia, ainakin Helsingissä tulee jatkuvasti ja illat ovat viileitä. Kesämekon päälle sopii hyvin farkkutakki. Tämä vyötärömittainen farkkutakki toimii hyvin mekon kanssa ja korostaa vyötäröä. Mekko on aitoa kasaria, aurinkolasit vintagea. Mekko, aurinkolasit ja farkkutakki second hand liikkeestä. Kesällä kassina toimii näppärä kangaskassi, mihin saa hyvin kaiken tarvittavan mukaan. Millainen on sun kesätyyli?


Hinkkaavatko reidet yhteen mekon alla? Sivele Compeed rakonesto puikkoa reisiin ja vältyt hiertymiltä. Voit myös pukea lahkeelliset muotoilevat alushousut tai pyöräilyshortsit mekon alle. Jos pyöräilee paljon mekko päällä, suosittelen pukemaan mekon alle pyöräilyshortsit.

18 views0 comments

Recent Posts

See All