Kurvikas nainen poimi tästä shoppailuvinkit

* Postaus sisältää kumppanuusmarkkinointilinkkejä, jotka on merkitty erikseen*


Kokosimme tähän postaukseen kurvikkaille naisille pukeutumisinspiraatiota. Kaikki postauksen vaatteet ovat kotimaisten vastuullisten brändejä valikoimista. Nämä ihanuudet löytyvät Weecosin curves mallistosta!


Naisellista ja tyttömäistä. Kellohelmainen hame sopii monelle vartalotyypille. Se korostaa vyötäröä ja siinä on tilaa lantiolle. Tämän hameen kanssa pukea pusero hameen sisälle, jotta vyötärö korostuu ja vartalonmittasuhteet ovat tasapainossa. Yhdistä lookiin korkoa tai matalaa kenkään mielesi mukaan.

Toimii jokaisella vartalotyypillä.


Vinkki: jos haluat korostaa vyötäröä vielä lisää pue leveä asustevyö vyötärön kapeimpaan kohtaa hameen päälle.


Punainen on voimaväri. Sitä pidetään myös naisellisena ja sexynä. Me olemme samaa mieltä! Tämä super naisellinen mekko korostaa kurveja kauniisti.


3/4 hihapituus korostaa vyötäröä. Mekko on joustavaa materiaalia, mikä takaa sen, että se myötäilee kurveja kauniisti ja on miellyttävä päällä.staa kurveja kauniisti.


Tämä mekko ei asusteita kaipaa! Kietaisutyylinen leikkaus mekossa korostaa kauniisti vyötäröä ja jos vyötärösi on suora luo leikkaus vaikutelman kurvikkaasta vyötäröstä.

Toimii erityisesti X, A ja Y-vartalotyypeillä.
Rentous ja mukavuus ovat tämän asun avainsanoja. Tässä asussa voi oleilla rennosti toimistossa sekä vapaapäivänä. Housuissa on joustava kuminauha vyötärö, mikä tuo mukavuutta. Lisäksi housuissa on korkea vyötärö, joka on must kurvikkaalla naisella.

Tässä neulemekossa tarkenee viileämmälläkin säällä. Yhdistä mekkoon paksummat sukkikset ja nilkkurit. Pitkähihainen mekko on helpottaa arkipukeutumista. Mekon malli korostaa vyötäröä ja imartelee kauniisti kurveja. Toimii jokaisella vartalotyypillä.
Tyylikkäästi tunikassa. Suomalaiset rakastavat tunikoita. Ovathan ne mukavia! Tässä tunikassa yhdistyvät mukavuus, tyylikkyys sekä herkulliset värit. Tämä kokonaisuus on erityisesti omiaan O-vartalolle

Oletko valmiina juhlaan? Me ihastuimme tähän mekkoon välittömästi! Tässä mekossa voi säväyttää juhlakauden. Läpikuultavan mekon alle voi pukea erivärisiä vaatteita. Juhlakauteen sopisi hyvin kimaltavat legginsit ja toppi. Kokeile! Tämä toimii jokaisella vartalotyypillä.
Klassista ja rentoa tyyliä. Tämä look sopii hyvin toimistoon ja palavereihin. Asusta saa astetta edustavamman, kun sujauttaa korot jalkaan. Kun puet puseron housujen sisään korostat vyötäröä kauniisti. Toimii jokaisella vartalotyypillä.

Haalari oi haalari! Tämä haalari imartelee kurveja ja muuntuu arjesta juhlaan. Voit jättää vyön pois tai stailata haalaria leveämmällä asustevyöllä. Haalariin voi hyvin yhdistää nahkarotsin tai kimalleliivin. Muista pukea haalarin alle muotoilevat saumattomat alusvaatteet.


Tässä haalarissa on elastaania, joka tuo käyttömukavuutta. Haalari pukee parhaiten X, A ja Y-vartaltoilaTässä rennosta collarimekossa on ihana olla. Kuka sanoi, että mukavat ja rennot vaatteet eivät voisi olla myös tyylikkäitä? Yhdistele mekkoon sukkiksia / leggareita. Tähän sopii kengiksi niin tennarit, kuin nilkkurit sekä saapikkaat.


Vaatteet löytyvät:

Dora Blouse - Weecos

DIA -Dress - Weecos

Koski-housut - Weecos

Luomupuuvilla mekko - Weecos

Maxi Kajastus - Weecos

LUSH- mekko pitsi - Weecos

Liia Blouse - Weecos

ZIPPER -Haalari - Weecos

Ragna Hoodie Dress - Weecos

167 views0 comments

Recent Posts

See All