Kurvitar poimi tästä vinkit housuostoksille

Housujen ostaminen on tuskaa naisille! Mitä kurvikkaampi vartalo, sen haastavampaa on löytää hyvin istuvia ja mukavia housuja. Jos olet kurvikas ja kokosi on 40 tai enemmän poimi tåmän postaukset vinkit, niin housuostokset helpottuvat.


Ensiksi katso onko sinulla vyötärö selkeästi kapeampi kuin lantio? Onko lantio kurvikas ja pylly pyöreä? Jos vastaus on kyllä olet A tai X-vartalo.


Onko vatsanseutu vartalon levein kohta ja kaikki kertyy vatsaan? Jos vastaus on kyllä olet O-vartalo.

A-vartalolla ja X-vartalolla suurin ongelma housu ostoksilla on se, että mikä sopii lantiolta on ylisuuri vyötäröltä tai alaselän kohdalle jää valtavasti tyhjää tilaa housujen vyötäröllä.


A:n ja X: tulee valita housuja, jotka ovat vyötäröstä selkeästi kapeammat kuin lantiosta. Takakappale saa olla etukappaletta korkeampi, jotta housut istuvat pepusta. Jos olet ostamassa farkkuja kiinnitä huomio takataskujen kokoon ja siihen, että ne asettuvat pakaran koekeimpaan kohtaan.

O-vartalolla haasteita housuostoksilla tuottaa se, että lantio on kapeampi kuin vyötärö, joten housut kiristävät usein vatsanseudulta ja lököttävät pepusta tai lantiolle jää tyhjät pussit.


O-vartalon tulee valita housuja, jotka ovat ns. suorat eli samaa linjaa vyötäröstä lantioon. Joustava kuminauhavyötärö on usein paras valinta, se on miellyttävä päällä. Alla olevat ruutuhousut ovat aivan ihanat päällä ja niissä on joustava kuminauhavyötärö.Suorat lahkeet toimivat kaikilla kurvikkailla. Muista sovittaa housut aina kenkien kanssa ja tarkistaa, että lahje laskeutuu kauniisti kengän päälle.


Muista, että housujen tulee pysyä ylhäällä ilman vyötä.Housut löytyy täältä:

Farkut Bubbleroom

Leveälahkeiset Farkut Monki

Ruudulliset Housut Joustavalla Vyötäröllä Monki

Leveälahkeiset Liehuke Housut Monki81 views0 comments

Recent Posts

See All