Kurvitar poimi tästä vinkit mekko-ostoksille

*sisältää kumppanuusmarkkinointilinkkejä*


Tuskailetko mekko ostoksilla? Mikää ei näytä hyvältä tai ajatuskin kauppohin menosta ahdistaa? Ei hätää, lue tämä postaus ja poimi parhaat vinkkini, niin vältyt tuskailulta ja hutiostoksilta. Kokosimme tähän postauksiin nimenomaan kurvikkaille naisille vinkkejä. Usein katalogeissa ja tyylivinkeissä kurvikkaille tarjoilaan vain mustia, tylsiä telttoja, tässä postauksessa on luvassa värejä ja kuoseja sekä kaikkea muuta kuin tylsiä vaatteita!


Mekko helpottaa arkipukeutumista, koska siinä on ylä -ja alaosa valmiina. Suosittelen hankkimaan kaappiin muutaman luottomekon, joka pelastaa kiireiset aamut ja selättää vaatekriisit. Hanki vain sellaisia vaatteita, missä tunnet olosi ihanaksi. Hyvin istuvaa vaatetta ei tarvitse miettiä tai tuskailla päivän aikana.


Tunnistatko itsesi näistä:

  1. Tuntuuko, että lantiosta kaikki kinnaa ja vyötärölle jää liikaa tilaa? Ylä -ja alaosa ovat erikokoiset ja mekkoa on mahdoton löytää? Silloin olet luutavasti A-vartalo, eli kapea ylhäältä ja kurvikas alhaalta.

  2. Tuntuuko, että vartalossa on suuria mittasuhde-eroja? On rintaa ja pyllyä, mutta vyötärö on huomattavasti kapeampi kuin muu vartalo? Se mikä istuu vyötäröltä ahdistaa muualta? Selkään jää yleensä ärsyttävä tyhjä pussi mekoissa? Silloin olet luultavasti X-vartalo eli kurvikkuus on rinnoissa ja lantiolla ja vyötärö on kapean kurvikas.

  3. Tuntuuko, että kaikki kertyy aina vatsanseudulle tai vatsaan ja rintoihin? Lantio on kapea ja jalat hoikat? Se mikä on hyvä alaosasta ahdistaa yläosasta ja etenkin vatsanseudulta? Silloin olet luutavasti O-vartalo.

Käyn tässä postauksessa läpi A, X ja O-vartalolle parhaat mekot, koska näillä vartalotyypeillä on kaikista haastavinta kaupoissa. Kaikille sopiva hameen helman pituus on polveen päättyvät helmat. Helma voi olla myös pari senttiä polven yläpuolella. Lähtökohtaisesti kannattaa suosia vartalonmyötäisiä mekkoja.

Kurveja ei tarvitse peitellä, päin vastoin korosta niitä kauniisti

A-vartalo

Siro ylhäältä, hartiat ovat kapeammat kuin lantio, pienirintainen, kapea kurvikas vyötärö, kurvikas lantio ja pyöreä pylly.

Kiinnitä huomiota ostoksilla siihen, että mekko on valmistettu niin, että se on selkeästi kapeampi vyötäröltä kuin lantiolta. Näet sen kun katsot mekkoa henkarissa tai laitat sen pöydälle. Suoralinjaista mekkoa A-vartalo ei voi edes ajatella, sillä siinä jää ikävästi tyhjä pussi alaselkään ja kiristää lantiolta.

Tämä holkkihihainen mekko tuo mukavasti "massaa" ja ryhtiä hartialinjaan. Mekko on selkeästi kapeampi vyötäröstä ja helma on A-linjainen.


Paras mekko A-vartalolle on A-linjainen mekko, joka korostaa kapeaa vyötäröä ja siinä on tilaa lantiolle. Jos haluat korostaa kapeaa vyötäröä vielä lisää pue leveä asuste vyö vyötärön kapeimpaan kohtaan. Värit ja kuosit etenkin yläosassa ovat must.
Jos kaipaat massaa yläosaan valitse holkkihihat, jotka leventävät hartiolinjaa. Tai vesiputous pääntie, joka tuo lisää muhkeutta rintoihin. Kietaisumallinen mekko on kuin tehty A-vartalolle.


Rennon mekon voi huoletta yhdistää niin korkkarien kuin tennarien kanssa.


X-vartalo

Hartiat ja lantio ovat samaa linjaa, vyötärö on kapea, ylävartalo rintava, lantio on kurvikas ja pylly pyöreä.

Kiinnitä huomiota ostoksilla siihen, että mekko on selkeästi tiimalasin muotoinen. Suoralinjaista jäykkää mekkoa X-vartalo ei voi edes ajatella, sillä se kiristää joka paikasta ja jättää tyhjän pussin alaselkään.

Tässä ylellisessä samettimekossa on joustava materiaali, joka myötäilee kurveja kauniisti.


Paras valinta X-vartalolle on tulppaanimallinen kotelomekko. Se korostaa kurveja kauniisti. Valitse materiaali, jossa on elastaania, niin mekko on miellyttävä päällä. Rypytykset vyötäröllä ja vatsanseudulla saavat vyötärön näyttämään entistä kurvikkaammalta. Jos haluat korostaa kapeaa vyötäröä vielä lisää valitse mekko, jossa on koristeita / yksityiskohtia vyötäröllä.

Kellohelmainen sekä A-linjainen mekko ovat erinomaisia valintoja X-vartalolle. Ne korostavat vyötäröä ja niissä on tilaa lantiolle. Jos mekossa ei ole elastaania valitse prinsessaleikkaukset eli leikkaus kulkee kainalosta rinnan päältä vyötärölle. Tälläinen leikkaus on tehty rintavalle ja kurvikkaalle naiselle.


Tämä ihana liila mekko korostaa kauniisti kurveja. Voit stailata mekon laittamalla vyötärölle leveämmän asustevyön.O-vartalo Hartiat ja lantio ovat samaa linjaa, rintava, hoikat jalat, vyötärön ympärys on suurempi kuin lantion ympärys. Kiinnitä huomiota ostoksilla siihen, että mekko on suoranmallinen. Kellohelmaista mekkoa O ei voi edes ajatella, sillä se kiristää vyötäröstä ja vääristää vartalon mittasuhteita.

Curves Takkimekko - Weecos

Tässä mekossa on näyttävä kuosi, joka imartelee O-vartalo upeasti. Mekko on kevyesti A-linjainen ja siinä on väljyyttä vatsanseudulla.


O-vartalo arastelee usein vartalonmyötäsiä vaatteita, koska pelkää niiden korostavan vatsaa huonolla tavalla. Kun mekossa on oikea materiaali ja hyvät leikkaukset ei ole syytä huoleen. Valitse joustava materiaali, sillä se laskeutuu kauniista ja siinä on miellyttävät olla. Suuret kuosit sekä diagonaaliraidat imartelevat O-vartaloa.
Värillä on väliä! Pukeudu tähän herkulliseen pinkkiin mekkoon ja säteile! Voit yhdistää tähän legginssin / sukkikset sekä herkkulisen väriset asusteet. Tätä rentoa mekko voit käyttää rennosti tennarien kanssa. Väljä kevyesti A-linjainen mekko istuu O-vartalon päällä täydellisesti!Allaolevassa hopeisessa mekossa on juhlavuutta. Korkkareilla ja korviksilla asu on juhlavampi ja legginssien ja nilkkurien kanssa arkisempi. Vajaamittaiset hihat paljastavat ranteet ja voit yhdistää asusteeksi näyttävän rannekorun.
Mekot löytyvät täältä:

Kukkamekko - Lindex

Lyhythihainen mekko - Lindex

Samettimekko - Lindex

Jacaranda Mekko - Weecos

Curves Takkimekko - Weecos

Joline Mekko - Weecos

Poppy Mekko - Weecos

179 views0 comments