Lindex Black Friday

*kaupallinen yhteistyö Lindex*


Piipahdin tällä viikolla Lindexiltä ja poimin sieltä tämän hetken suosikki asukokonaisuudet. Lindexillä on nyt Black Friday kamppiksessa - 25% alennus verkkokaupasta sunnuntaihin saakka. Alennus koskee kaikkia vaatteita.


Huomasin ilokseni, että Lindexillä on tällä hetkellä todella hyvä kokovalikoima XS-XXL. Nämä vaatteet päälläni ovat L kokoa. Vaatekokoni on jotain 42-46 väliltä riippuen brändistä.


Valitsin näitä kokonaisuuksia sillä ajatuksella, että samassa asussa voisi olla aamusta iltaan. Pinkkipusero + hame ja punainen mekko sopivat hyvin toimistoon ja siitä töiden jälkeen after workiin. Neule + farkut ihanan rento asu, joka sopii töihin, vapaapäivään, lounaalle ystävien kanssa. Musta mekko on juhlavampi ja toimii hyvin pikkujouluihin ja illanistujaisiin. Voisko tässä jopa liihotella töissä perjantaina, jos yhdistäisi, vaikka matalat kengät?


Kaikkiin näihin asuihin sopii niin korot kuin matalat kengät, nilkkurit sekä saapikkaat. Toimivan vaatekaapin idea on siinä, että yhden vaatteen ympärille voi luoda monta erilaista kokonaisuutta ja että samassa asussa voit olla aamusta iltaan. Shoppailessa on hyvä huomioida oma vartalotyyppi ja valita vaatteet sen mukaan. Eli jos vartalosi on kurvikas valitse vaatteet, joissa leikkaukset ovat "kurvikkaat". Jos vartalosi on suora valitse suoranmallisia vaatteita. Oma vartalotyyppini on kurvikas A-vartalo, joten valitsen vaatteet, niin että ne ovat vyötäröstä kapeammat ja lantiolla on tilaa. Suosin myös paljon joustavia materiaaleja etenkin alaosan vaatteissa.


Klikkaa tästä Lindexin verkkokauppaan ja hyödynnä Black Friday tarjoukset!66 views0 comments