Mikä on sinun värimaailmasi?

Yksi puhkeaa kukkaan punaisessa, toinen säteilee sinisessä ja kolmasta mairittelee musta. Tunnistamalla oman värimaailmasi, osaat valita juuri sinulle sopivat värit vaatteisiin ja meikkiin.

Oikeat sävyt vaatteissa ja meikissä saavat ihosi hehkumaan, hampaasi näyttämään valkoisemmilta ja silmäsi kirkkaammilta. Väärät värisävyt taas voivat korostaa ihon epäpuhtauksia ja tummia silmänalusia. Oman värimaailman tunnistaminen auttaa sinua myös löytämään toisiinsa sopivia vaateyhdistelmiä ja sinulle sopivia värejä, joiden avulla tyylikkäästi pukeutuminen on helppoa.


Pukeutumalla oikean värisiin vaatteisiin säästät myös aikaa, koska sinun ei tarvitse keskittyä ihosi virheiden peittämiseen paksulla meikkikerroksella.

Kun tiedät värimaailmasi ja valitset vaatekaappiisi oikeita värejä, saat upeita väriyhdistelmiä ja näytät aina raikkaalta ja hehkuvalta.

4 Erilaista Värimaailmaa

Värimaailmoja on neljä: kevät, kesä, syksy & talvi. Kevät ja syksy ovat sävyiltään lämpimiä, kun taas talvi ja kesä ovat viileitä. Värikartan idea on, että kaikki kartassa olevat värit sopivat yhteen. Jos taas sekoitat eri värimaailmoissa olevia värejä keskenään, tulos on usein sekava.

Kaikki värit eivät sovi kaikille, eli vaatekaappia ei kannata heti sännätä muuttamaan muodin myötä. Muoti kun vaihtuu neljä kertaa vuodessa ja sitä myötä myös kauden trendivärit. Voit silti poimia kauden trendeistä itsellesi vain ne vaatteet ja värit, jotka oikeasti sopivat sinulle.

Jos haluat kokeilla uutta väriä, voit tehdä sen pienin askelin esimerkiksi lakkaamalla kynnet kauden trendiväreillä tai laittamalla muodin mukaiset korvakorut.


Tulevissa postauksissa esittelemme kaikki nämä 4 värimaailmaa.

176 views0 comments