Näin valitset oikeanlaiset farkut vartalollesi

Oletko koskaan ajatellut, miten vaatteet vaikuttavat vartaloosi? Oletko tuskaillut sovituskopissa hikipisarat valuen yrittäen ahtautua johonkin vaatteeseen? Tällaisen kokemuksen jälkeen tulee herkästi fiilis, että on vääränkokoinen tai vääränmallinen vartaloltaan. Sinussa ei ole mitään vikaa, eikä vartalossasi. Olet vain sovittanut vääränmallisia vaatteita ja siksi ne eivät ole istuneet vartalollesi.


Alla olevassa kuvassa päälläni vasemmalla puolella on vääränmalliset farkut. Farkut ovat suorat sekä liian matalat vyötäröstä, eikä niissä ole juurikaan elastaania. Oikealla puolella olevat farkut ovat täydelliset vartalolleni: ne ovat vyötäröstä kapeammat ja lantiosta leveämmät. Farkuissa on hyvin korkea vyötärö ja riittävästi elastaania, joten ne istuvat täydellisesti.


En usko, että jenkkakahvoja on edes olemassa, se on pukeutumiskysymys. Eli seuraavan kerran, kun tuskailet sovituskopissa muista nämä asiat. Jos kyseisen liikkeen vaatteet eivät istu vartalollesi vaihda vaateliikettä. Kokolappuihin ei myöskään kannata tuijottaa: vasemman puoleiset farkut ovat tuumakokoa 34 ja oikeanpuoleiset tuumakokoa 31.


Vaatteet vaikuttavat voimakkaasti mielialaan ja itsetuntoon. Kun ahdoin itseäni näihin vääriin farkkuihin tunsin itseni isoksi ja lihavaksi, teki mieli vain repiä farkut riekaleiksi! Kun taas sujautin oikeanlaiset farkut jalkaani oli kerrassaan loistava ja itsevarma!


Jos olet vyötäröstä kapeampi ja kurvikkaampi lantiosta valitset farkut / housut niin, että ne ovat vyötäröstä selkeästi kapeammat kuin lantiosta. Jos taas vyötärö ja lantio ovat samaa linjaa valitse silloin suoranmalliset housut eli ne ovat yhtä samaa linjaa vyötäröstä lantiolle.


Mitä kurvikkaampi vartalo, sitä korkeampi housujen vyötärö kannattaa valita. Elastaani farkuissa tuo käyttömukavuutta ja super strecht farkut tuntuvat ihanilta päällä!


67 views0 comments

Recent Posts

See All