• kiirapiipa

Näin hameenhelman pituus vaikuttaa sääriisiOletko tullut ajatelleeksi kuinka hameenhelman pituus vaikuttaa sääriisi? Sillä voi joko korostaa tai lyhentää ja leventää. Voidaankin sanoa, että hameenhelman pituus, joka sopii kaikille, on polveen päättyvä helma. Polven kohdalla on säären kapein kohta – kun hameen helma päättyy polveen, se pidentää ja korostaa kauniisti sääriä. Enhän minä tässä iässä voi tuollaista helmaa käyttää! Olen kuullut tämän kommentin moneen kertaa iäkkäämpien asiakkaideni suusta.

Rohkenen kuitenkin toista mieltä. Ei ole mitään tarvetta siirtyä lyhentävään ja leventävään tanttahameeseen heti 50-vuotisjuhlien jälkeen! Alla olevassa kuvassa tanttahameen helma päättyy pohkeen paksuimpaan kohtaan.

Tämä lyhentää ja leventää voimakkaasti meistä useimpia.


Jos pohkeen näyttäminen pelottaa voi jalkaan sujauttaa värikkäät sukkikset tai kuviosukkikset. Varma valinta jokaiseen tilanteeseen hameen kanssa on ihonvärinen kiiltäväpintainen 15Den sukkahousu. Suosittelen valitsemaan värin, joka on hieman omaa ihonväriä tummempi. Muotoilevissa 15Den tukisukkahousuissa jokainen sääri näyttää upealta. Nämä sukkikset myös tukevat selkää ja vatsaa sekä ehkäisevät jalkojen turvotusta. Mustat sukkahousut, mustahame ja mustat kengät ovat virallinen hautajaisasu. Tästä syystä kannattaa valita mukaan muita värejä!

Toinen hyvä pituus hameelle on maxi pituus eli nilkkapituus. Nilkassa on toinen säären kapein kohta. Iltapuvut ja kesän ihanat maximekot ovat nilkkapituisia ja toimivat jokaisella vartalolle.

15 views0 comments

Recent Posts

See All