• kiirapiipa

Näin stailaat tunikan

Postauksen tunika saatu Tunikamaailma.fi verkkokaupalta Tunika on monien suosikkivaate. Tunika ostoksilla ota huomioon vartalotyypisi. Mikäli olet A tai X-vartalo valitse tunika, joka on vyötäröstä kapeampi ja helma on A-linjainen. Kiinnitä huomio siihen, että tunikan helma menee lantion leveimmän kohdan alapuolelle. Mikäli tunikan helma päättyy lantion levimpään kohtaa, se lyhentää ja leventää voimaakkasti ja tulee “pyllynpiilottelupusero” efekti, joka on kaikinpuolin epäedustava. Mikäli olet Y, O tai H-vartalo valitse suoralinjainen tunika. Nämä vartalotyypit ovat kapeita lantiolta, joten tunika voi olla lantiopituinen. Jos olet rintava V-kaula-aukko toimii parhaiten.

Tunika toimii hyvin farkkujen, tregginsien ja leggiensin kanssa. Jos käytät legginssejä valitse sellaiset, jotka ovat niin paksua kangasta, ettei iho näy läpi. Itselleni on kuvassa Marc Aurelin mokkajäljitelmä legginssit. Tunikan kanssa parhaiten toimivat hyvin kapealahkeiset housut, ns. Pillilahkeet. Mitä liehuvampi tunika on sen kapeammat lahkeet kannattaa valita. Tunikan pitää laskeutua kauniisti vartalolla. Sen pitää olla vartalonmyötäinen, mutta ei liian kireä. Liian suuri ja väljä tunika näyttää teltalta ja saa kurvit katoamaan. Joustavat materiaalit yleensä toimivat parhaiten kurvikkaalla vartalolla.

Yhdistä tunikaan farkkutakki. A ja X-vartaloita pukee parhaiten vyötärömittainen takki, kuten kuvassa minulla on ylläni. Takki päättyy vyötärön kapeimpaan kohtaa ja näin korostaa vyötäröä. Y, O ja H-vartalo voivat valita pidemmän jakun / neuletakin.

Kaikille vartaloille sopiva takin pituus on polveen ulottava takki.

Tunikamaailman tunikat valmistetaan eettisesti pieninä sarjoina naiselta naiselle. Nämä ihanuudet on suunniteltu kurvikkaille vartaloille ja koot ovat 42-56. Ps. mallitot uusiutuvat nopeasti, joten ota Tunikamaailma somessa seurantaan ja tutustu tuotteisiin!

4 views0 comments