Neuleiden pehmeyttä syksyyn

Postaus sisältää kumppanuusmarkkinointilinkkejä, jotka on merkitty erikseen *-merkillä.


Sää viilenee ja tekee mieli pukeutua lämpimään. Pehmeät lämpimät neuleet suorastaan syleilevät syyssäässä.

Kun suuntaat ostamaan neuletta kannattaa ottaa huomioon muutamia asioita. Katso sisäpuolella olevaan lappuun eli mistä materiaalista neule on valmistettu.


Polyesteri ja akryyli puseroilla EI tee yhtään mitään. Nämä keinokuidusta valmistetut hirvitykset kutittavat, nukkaantuvat ja sähköistyvät hetkessä. Ne eivät lämmitä sinua, päin vastoin. Älä sorru halpakauppaketjujen huonoihin neuleisiin.Suosi villaa, kashmiria ja merinovillaa. Nämä ovat lämpimiä ja kestäviä. Kashmir on todellinen luksusneule, mikä näkyy hinnassa, mutta kashmirin pehmeään kosketukseen jää koukkuun.


Aidot neuleet kestävät vuodesta toiseen oikein huollettuina.


Neuleet kaipaavat harvoin pesua, tuuletus usein riittää. Villa on itse puhdistuva materiaali. Kashmir neuletta pitää kammata säännöllisesti.


Jos villa kutittaa ihoa pue neuleen alle ohut aluspaita. Merinovilla ja kashmir ovat paremmin sidettyjä paljaalla iholla.
Neuleen kanssa voi yhdistää melkein, mitä vain. Klassikko yhdistelmiä ovat farkut & neule sekä hame & neule. Yhdistä pehmoneuleeseen nahkahame, kuviosukkikset ja nilkkurit, niin saat tyyliin rouheutta. Naisellisempi tyyli puolestaan syntyy, kun yhdistää neuleeseen klassisen kynähameen ja saapikkaat.


Linkit kuvien neuleisiin:

"Neulepusero" Lindex

"Bouclé Knit" & Other Stories

"Miranda Cardigan" Weekday

"Palmikkoneulepusero" Lindex

"Merino wool roll-neck, zip-up Cardigan" COS


23 views0 comments

Recent Posts

See All