• kiirapiipa

O-vartalo parhaat mekkolookit

O-vartalon tunnistaa siitä, että hartitat ovat samaa linjaa tai hartiat ovat hieman leveämmät kuin lantio. Vyötärön ympärys on suurempi kuin lantion ympärys ja “ns. ylimääräiset kilot” kertyvät vatsan ja vyötärön seudulle. O on yleensä rintava. Jalat ovat hoikat ja peppu pieni. Paras hameenhelman pituus O-vartalolla on polven yläpuolelle ulottuva helma.

O-VARTALO / KESÄTYYLI

Väljät mekot toimivat O-vartalolla parhaiten. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, ettei mekko ole liian väljä. Suuri näyttävä kuosi toimii O-vartalolla parhaiten. Mekon helma päättyy polven yläpuolelle ja korostaa kauniisti sääriä. Vajaamittaiset hihat paljastavat kauniisti ranteen. Tämä mekko ei juurikaan asusteita kaipaa, sillä se on itsessään jo niin näyttävä. Korokepohja sandaalit on helppo sujauttaa jalkaan ja ne sointuvat kauniisti asuun. Korikassiin mahtuu kaikki tarvittava mukaan. Hiuspanta pitää hiukset kurissa ja pelastaa huonon hiuspäivän.

O-VARTALO / KAUPUNKITYYLI

Rentoon kaupunkityyliin tämä mekko soveltuu erinomaisesti. Väljä, kevyesti A-linjainen mekko laskeutuu kauniisti O:n päällä ja se on mukava päällä. Mustavalkoiseen mekkoon on helppo yhdistää värikkäät asusteet. Nämä itämaishenkiset kengät tuovat asuun säväyksen. Pihlajanmarja korvikset sointuvat kenkiin. Korvakorut on eettisesti valmistettu käsityönä. O-vartalo pukevat parhaiten roikkuvat korvakorut. Kulmikas laukku on paras vainta O-vartalolle. Tämä laukku toimii hyvin työsalkkuna, sillä sinne mahtuu läppäri ja kansiot. Nahkainen rannekoru kiedotaan ranteeseen. Myös rannekoru on eettisesti valmistettu käsityönä. O-VARTALO / JUHLATYYLI

Kotelomekko tunikalla istuu kauniisti O-vartalon päällä. Polven yläpuolelle ulottuva hameen helma korostaa kauniisti sääriä. Kimaltavat korvakorut lisäävät juhlavuutta. Nämä korvakorut on valmistettu eettisesti käsityönä. Korkokengissä on maltillinen kanta, joten niillä jaksaa hyvin juhlissa. Muista ajaa korkkarit sisään hyvissä ajoin ennen juhlia. Juhlalookiin kirjekuori käsilaukku on paras valinta. Tässä käsilaukussa on peroonallisia yksityiskohtia ja sinne mahtuu kaikki tarvittava. Käsilaukku on valmistettu eettisesti käsityönä Suomessa.

2 views0 comments

Recent Posts

See All