Täydellinen farkkupeppu

Updated: Jun 2


Postauksen lopussa kumppaanuusmarkkinointi alennuslinkki.


Farkut on ajaton perusvaate, mutta silti on yllättävän vaikeaa löytää itselleen ne omat sopivat - joka sään farkut. Uusimmat muotifarkut näyttävät aina upeilta mallinuken päällä kaupassa, mutta kun niihin koittaa ahtautua sovituskopissa hikipisarat valuen, epätoivo iskee. Ei kuitenkaan hätää - kaikki on kiinni farkkujen mallista!


Jos olet vartaloltasi suora, suoranmalliset farkut istuvat sinulle parhaiten. Jos vartalosi on kurvikas, tarvitset muotoonleikatut farkut. Ja mitä kurvikkaampi vartalosi on, sitä tärkeämpää farkkujen joustavuus on. Joustavuus lisää käyttömukavuutta ja istuvuutta.


Farkkuja on useita eri sävyjä, ja on täysin makuasia, mikä miellyttää omaa silmää. Tummat farkut ovat aina virallisemmat kuin vaaleat farkut. Kivipestyt, revityt vaaleat farkut sopivat parhaiten vapaa-aikaan. Rentoon toimistotyyliin tummansiniset tai mustat farkut ovat hyvä valinta.Parhaiten selvität sopivimmat farkut itsellesi, kun luet alla olevista, pääasiassa suuntaa antavista oppaista enemmän siitä, mikä sopii juuri sinun vartalotyypillesi. Jos et tiedä omaa vartalotyyppiäsi, niin suosittelemme että otat selvää siitä täältä.

A- & X-vartalot

A:lla ja X:llä on suuri mittasuhde-ero vyötärössä ja lantiossa. Vyötärö on kapea, ja pylly ja lantionseutu kurvikas. Tällöin farkkujenkin tulee olla vyötäröltä kapeat ja pyöreänmalliset ja lantiolta leveät, jotta hyvä istuvuus on taattu.


Mitä korkeammalle farkut nousevat, sen parempi. Lantiofarkut eivät ole näille vartalotyypeille paras vaihtoehto. Kiinnitä huomiota takataskujen kokoon; niiden on oltava riittävän suuret suhteessa peppuun. Liian pienet takataskut saavat pepun näyttämään suhteettoman suurelta. Suorat ja kapeat lahkeet ovat paras valinta.


H- & Y-vartalot

Nämä vartalotyypit ovat vyötäröltään suoria ja vyötärö on samaa linjaa lantion kanssa. Peppu on litteä tai litteähkö, eikä vyötärössä ja lantiossa ole suuria mittasuhde-eroja. Suoran malliset farkut ovat paras valinta.


Jos vatsanseutu on litteä tai litteähkö, matalavyötäröiset farkut toimivat hyvin. Jos vatsanseudulle on kertynyt enemmän kiloja, niin kannattaa valita korkeavyötäröiset farkut. Suorat lahkeet, bootcutit tai leveät lahkeet ovat tällöin paras valinta.


Usein sataprosenttista puuvillaa olevat farkut istuvat hyvin näille vartaloille. Jos haluat lisää muhkeutta peppuun, valitse läppätakataskut tai suuremmat taskut.


O-vartalo

O-vartalolla toimivat parhaiten suoranmalliset farkut. Korkea vyötärö on ehdoton valinta. Suorat ja liehukelahkeet toimivat hyvin. Farkuissa on hyvä olla elastaania etenkin vyötärön seudulla, jotta ne eivät kiristä.Farkkujen huolto vinkit!

Muista, että farkkuja ei saa pestä liian usein. Pelkkä tuuletus usein riittää. Ja jos farkut ovat joustavat ja sisältävät elastaania, vältä huuhteluaineen käyttöä niitä pestäessä, sillä se tuhoaa elastaanin.


Psst! Jokaiselle vartalolle täydelliset farkut löydät VeryNice farkut brändiltä. Klikkaa tästä ja kurkkaa valikoima!

271 views0 comments

Recent Posts

See All