Toimiva vaatekaappi, näin teet sen

* tämä postaus sisältää kumppanuusmarkkinointia*

Kaappi täynnä vaatteita, mutta ei mitään päällepantavaa? Ei hätää, älä vaivu epätoivoon, vaan poimi vinkit tästä postauksesta, miten luot toimivan vaatekaapin!


Yhdisteltävyys ja monikäyttöisyys ovat avainsanoja toimivassa vaatekaapissa.


Mekkoja...

Mekossa on yläosa ja alaosa samassa, joten tämä helpottaa arkipukeutumista huimasti! Jos mekossa on pitkät hihat tai kyynärtaipeeseen ulottuvat hihat se on vielä näppärämpi vaate! Mekoissa polvipituus toimii jokaisella vartalotyypillä. Pidempi helma lämmittää myös kylmemmällä säällä. Sujauta mekon alle paksut sukkikset ja tai leggarit sekä vedä jalkaa saapikkaat. Liivimekot ovat taas IN: pue pusero hihattoman mekon alle, kuten oikealla olevassa kuvassa ja näin voit käyttää hihatonta mekkoa myös viileämpään vuodenaikaan.


Farkut...

Vaatekaapista olisi hyvä löytyä ainakin yhdet luottofarkut. Sellaiset, jotka ovat hyvin istuvat, oikean kokoiset ja joissa tunnet olosi hyväksi. Klassisia yhdistelmiä farkkujen kanssa ovat pehmeät neuleet, kauluspaita, valkoinen T-paita, T-paita&neuletakki tai T-paita&jakku. Jos olet epävarma, millaiset farkut sopivat vartalollesi katso tästä farkkushoppaluvinkit.


Paremmat housut...

Joskus tarvitaan edustavampia housuja. Jos suorat housut tuntuvat liian virallisilta kokeile esimerkiksi chinoja. Ne ovat tyylikkäät puuvillahousut ja astetta hienommat kuin farkut. Näiden kanssa toimivat hyvin samat yläosat kuin farkkujen kanssa. Kiinnitä huomiota lahkeeseen: sen pitää laskeutua kauniisti kengän päälle. Ota mukaan shoppailureissulle ne kengät, joita eniten tulet käyttämään housujen kanssa. Housujen sovituksessa laita kengät jalkaan ja tarkista, että lahje on oikeanmittainen ja laskeutuu kauniisti kengän päälle.


Jakkuja...

Klassinen jakku eli blazer on semmoinen, joka istuu kauniisti vartalolla joka kohdasta. Jos et tunne olevasi yhtään jakkuihminen voit valita tämän tilalle farkkutakin tai tyylikkään nahkarotsin. Pääasia, että jakkusi sopii sekä mekkojen, että housujen kanssa. Kevään tullen ja alkukesästä jakku toimii takkina.


Puseroita...

T-paitoja, toppeja, silkkipuseroita, kauluspaitoja. Mieti tyyliäsi, kun teet näitä valintoja. Jos vihaat kauluspaitoja, ei niitä kannata ostaa. Kaunis silkkipusero voi olla parempi valinta.

Mitä muuta toimivaan vaatekaappiin tarvitaan? Mieti tyyliäsi, jos rakastat esimerkiksi neuletakkeja voit korvata jakun neuletakeilla. Jos palelet helposti hanki lämpimiä neuleita kaappiin. Yleisesti suosittelen valitsemaan kestäviä ja laadukkaita materiaaleja. Tällaisia ovat mm. luonnonmateriaalit, kuten villa, silkki, puuvilla, pellava, merinovilla, alpakka. Muuntokuitu viscoosi on myös miellyttävä päällä ja kestävä. Pahimpia materiaaleja, mitä kannattaa välttää ovat akryyli sekä halpa polyester.

Vaatteet löytyvät:

Mekot

Musta kukallinen mekko - Lindex

Printti kietasumekko - Weecos

Luonnonvalkoinen puuvilla mekko - COS


Farkut

Vaaleansiniset farkut - Lindex

Mustat farkut - Lindex

Vihreät leveälahkeiset farkut - Weecos


Paremmat housut

Leveälahkeiset vaaleat housut - & Other Stories

Tummansiniset puuvilla housut - & Other Stories

Ruudulliset housut - & Other Stories

(ruudullisten housujen vaalea Bleiseri) - & Other Stories


Jakut

Farkkutakki - Lindex

Nahkatakki - Kekäle

Ruudullinen blazeri - & Other Stories


Puserot

Valkoinen t-paita - & Other Stories

Läpikuultava pusero - Lindex

Vihreä kauluspaita - Other Stories

Muhkea hihainen pusero - Lindex79 views0 comments

Recent Posts

See All