• kiirapiipa

X-vartalo parhaat mekkolookit

X-vartalon tunnistaa siitä, että hartiat ja lantio ovat lähes yhtä leveät. Vyötärö on kapea, kurvikas ja erottuu selkeästi vartalosta. Lantio on kaareva ja peppu pyöreä. X on yleensä rintava. Mekon helmassa polvipituus on paras valinta X-vartalolle

X-VARTALO / KESÄTYYLI

Tämä huoleton A-linjainen kesämekko laskeutuu kauniisti X-vartalon päällä. Mekko korostaa kapeaa vyötäröä ja A-linjaisen helma myötä siinä on tilaa lantiolle. V-kaula-aukko korostaa kauniisti decolteeta. Punottuun laukkuun mahtuu enemmänkin tavaraa ja tämä toimii monessa lookissa. Puusta valmistetut näyttävät korvakorut tuovat lookiin persoonallisuutta ja ne machtaavat mekkoon. Nämä korvakorut on valmistettu käsityönä Suomessa. Sandaaleissa on normaalia paksumpi pohja, joten näillä jaksaa kävellä pidempään. Vinkki: lakkaa varpaankynnet turkoosi, niin saat huoltellun kokonaisuuden. X-VARTALO / KAUPUNKITYYLI

Tämän mekon leikkaukset korostavat kauniisti kurveja. Mekko korostaa erityisesti kapeaa vyötäröä. Mekko on valmistettu joustavasta materiaalista, joten se on miellyttävä päällä.

3/4 hihapituus paljastaa ranteet ja korostaa myös vyötäröä. Mustavalkoiseen mekkoon on helppo yhdistää värikkäitä asusteita. Punaiset sandaalit tuovat näyttävyyttä ja väriä kokonaisuuteen. Kaupunkikävelyssä kannattaa valita korkkarit, joissa on nilkkaremmi, niin ne pysyvät varmasti jalassa kovemmassakin menossa. Monivärinen laukku tuo säväyksen kokonaisuuteen ja sointuu hyvin korkkareihin. Näyttävät korvakorut tuovat persoonallisuutta lookiin ja sointuvat hyvin kokonaisuuteen. Nämä korvakorut on valmistettu puusta käsityönä Suomessa.

X-VARTALO / JUHLATYYLI

Kietaisumallinen juhlamekko pukee X-vartalo parhtaiten. Mekon leikkaus korostaa kapeaa vyötäröä ja V-kaula-aukko decolteeta. Tulppaanimallinen mekko laskeutuu kauniisti vartalolla. Kukkakorvakorut sointuvat mekkoon ja viimeistelevät juhlalookin. Pieneen juhlalaukkuun mahtuu kaikki mitä tarvitset mukaan. Juhliin kannattaa valita maltilliset korot, mikäli et käytä korkoja päivittäin. Nämä korkkarit pysyvät hyvin jalassa myös tanssiessa ja näissä jalka jaksaa. Vinkki: aja korkkarit sisään hyvissä ajoin ennen juhlia, kävele, tanssi ja siivoa kotona muutamia kertoja korkkarit jalassa, niin ne muotoituvat jalkaasi. Rakonestopuikolla kannatta myös suojata jalat ja ennaltehkäistä rakkojen syntymistä.

8 views0 comments

Recent Posts

See All